Auto:

Bij rijschool Cees van den Hoek kun je leren autorijden in je eigen tempo. In overleg met de instructeur wordt het examen aangevraagd op het moment dat jij er klaar voor bent.

Bij ons krijg je privéles, aangezien we niemand brengen en halen. Hierdoor kan er direct begonnen worden aan de les.


Een Tussentijdse Toets zit in het pakket, waarbij snel duidelijk wordt wat je sterke en zwakke punten zijn, zodat wij hier voor het examen extra aandacht aan kunnen besteden. Wij de gebruiken Rijopleiding in stappen. Ris is ideaal om de leerlingen van te voren zelf te laten lezen over wat er van hun verwacht word, hierdoor hoeft de instructeur minder uit te leggen en is er meer tijd om daadwerkelijk te gaan rijden.

Je lest dan in een Hyundai i30.
Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor theorielessen! Voor deze theorielessen moet je je even aanmelden.

De eerste drie rijlessen voor €140,-. geldig tot 1 maart 2024!
De les prijs voor de auto is € 69,50 per uur. [april 2023, prijswijzigingen voorbehouden]

Er zijn pakketten te koop! Als u daar informatie over wilt hebben, mail ons of bel ons.

Rijlessen vanaf 16.5 jaar:

2toDrive is een experiment waarbij de 17-jarige rijbewijsbezitter onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive maakt het mogelijk dat de jonge, beginnend bestuurder onder relatief veilige omstandigheden extra rijervaring op kan doen voordat hij of zij zelfstandig gaat rijden.

Waarom 2toDrive?

Jongeren zijn vaak betrokken bij ernstige ongevallen, terwijl deze groep slechts een klein deel uitmaakt van alle weggebruikers. Door invoering van 2toDrive hoopt men het aantal verkeersdoden op jaarbasis te verminderen.
Wie komen voor 2toDrive in aanmerking?


Belangrijk voor de kandidaat :

Vóórdat de kandidaat begint met de rij opleiding moet hij of zij zich persoonlijk opgeven voor 2toDrive en begeleiders pas aanvragen. Op de website www.2todrive.nl is een inschrijfformulier beschikbaar om te downloaden en te printen. Natuurlijk kan elke goede rijschool je helpen met inschrijven. Hou er rekening mee dat de aanvraag van de pas tijd kost, want de gegevens van de kandidaat en coaches moeten worden nagetrokken. Nadat je een aanvraag hebt ingediend duurt het 10 werkdagen voordat je een begeleiders pas thuisgestuurd krijgt.

Vanaf je 16 en een half jaar mag er gestart worden met de praktijklessen en niet eerder. Eventueel kun je vanaf je 16 en een half inschrijven voor een tussentijdse toets. Vanaf je 17e jaar mag er praktijk examen gedaan worden, inschrijving voor het praktijkexamen kan al voor dat de kandidaat 17 jaar is.    

Geslaagd? Het rijbewijs kan aangevraagd worden bij het Gemeentehuis, daar controleert men of de kandidaat een begeleiders pas heeft, zo ja dan wordt het beginners rijbewijs afgegeven. Tot het 18e jaar mag er met een begeleider, die bijgeschreven staat op de pas, worden gereden. De kandidaat moet zowel het rijbewijs als de begeleiders pas bij zich hebben. (en vergeet niet de begeleider mee te nemen)

Zorg dat je alles op tijd regelt en schrijf je meteen in!

Email: ceesvandenhoek.rijschool@gmail.com
tel      : 023-5251557
Mob   : 06-51209246 (Cees voor de motor)
Mob   : 06-15336199 (Natasja van den Hoek voor de automaat en schakelauto) 


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info